3 вересня у низці областей України пройдуть дощі та грози / фото ua.depositphotos.com

Перша осіння неділя в Україні буде теплою, але з дощами. Лише на заході температура знизиться до свіжих +19°...+21°. Опади у вигляді грозових дощів сконцентруються в західних областях, а також торкнуться окремих центральних і північних областей. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні практично повсюдно очікуються грози і дощі. Стовпчики термометрів тут опустяться до +19°...+21°.

На півночі України переважатиме невелика хмарність, на Київщині пройдуть дощі. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +23°...+24°.

Відео дня

На жителів східних областей чекає більш тепла погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +26°...+29°. Без опадів.

У центральній частині України 3 вересня грози очікуються лише у Вінницькій області. На решті території збережеться суха погода. Тепло розподілиться нерівномірно. У Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях очікується +22°...+24°, а на решті території буде +25°...+28°.

На півдні України також очікується тепла літня погода з великою кількістю сонця. Стовпчики термометрів тут покажуть +26°...+28°. Без опадів.

3 вересня спеки в Україні не буде / фото УНІАН

Прикмети погоди 3 вересня

Якщо день буде ясним, то можна чекати ще чотири тижні гарної погоди. Якщо білки роблять великий запас горіхів - зима буде суворою. Якщо бджоли залишили стільники відкритими - зима буде тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: