У Харкові оголосили І рівень небезпеки через туман / фото pixabay.com

У Харкові та Харківській області зранку оголосили І рівень небезпечності. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.      

За даними синоптиків, погода погіршиться вже найближчої години.

"У найближчу годину зі збереженням у першій половині дня 16 листопада по місту та області очікується туман", - йдеться у попередженні.

Відео дня

Зазначається, що видимість у тумані впаде до 200-500 метрів.

У Харкові та області сьогодні буде туман / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Харкові та області - прогноз

У Харківській області сьогодні, 16 листопада, очікується хмарна погода. За даними синоптиків, вдень пройде дощ. Місцями туман. Вітер буде південно-західний, його швидкість становитиме 5-10 м/с. Температура впродовж дня триматиметься на рівні 4-9° тепла.

У Харкові вдень також дощитиме. Вітер буде південно-західного напрямку, 5-10 м/с. Температура повітря вдень буде в межах 6-8° тепла.

17 листопада на Харківщині збережеться хмарна погода. Вночі дощитиме, вдень опади продовжаться, однак будуть невеликими. Вітер змінить свій напрямок на західний, його швидкість залишиться 5-10 м/с. Температура повітря: вночі від 1° морозу до 4° тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть 0-5° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: