Наталка Діденко розповіла про погодну особливість 2 лютого / колаж з фото УНІАН (Олександр Синиця) та facebook.com/tala.didenko

Погода на Стрітення Господнє 2024 в Україні - у п'ятницю, 2 лютого, очікується нехолодна, але хмарна, у східних регіонах та біля Карпат можливий невеликий мокрий сніг.

У більшості областей вдень температура буде від +1 до +5 градусів, характерною особливість завтрашнього дня може бути сильний північно-західний вітер, місцями пориви можуть становити 15-20 метрів за секунду, поділилася прогнозом синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"У Києві Стрітення також обіцяє бути із рвучким вітром, проте без опадів, навіть із проясненнями. Протягом дня температура повітря в столиці коливатиметься в межах +3, +4 градусів", - зазначила експерт.

Відео дня

За словами синоптика, 3 лютого в українській державі стане більше опадів - прогнозуються мокрий сніг і дощ. Крім того, спрогнозовано сильний вітер.

Важливий прогноз погоди - про що вже попереджали синоптики

В Українському гідрометцентрі повідомили, яка в нашій державі очікується погода у лютому 2024

Синоптики зазначали, що середня місячна температура повітря може становити від -4 до +2 градусів. Кількість опадів прогнозується 29-67 міліметрів, а у Карпатах місцями випаде 74-83 мм. В Укргідрометцентрі додали, що такі показники є у межах норми.

Вас також можуть зацікавити новини: