Погода в Україні / фото УНІАН

У вівторок, 22 листопада, циклон, який зараз впливає на погоду в Україні, почне полишати територію нашої країни. Через це очікується зменшення кількості опадів, а місцями температура підійматиметься до майже весняних показників. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра у більшості областей опадів не передбачається, лише в східній частині та на південному сході пройдуть дощі. 

"Ситуація на дорогах залишатиметься складною через залишки опадів, ожеледиці чи просто мокрого покриття", - попередила вона.

Відео дня

За даними синоптика, температура повітря протягом дня на заході та півночі становитиме від 2 морозу до 3 тепла. На Вінниччині буде близько "нуля", у Кропивницькому з районами та Черкащині +3...+6 градусів, а на Полтавщині та в Дніпрі з районами - до +9 градусів.

"На сході та півдні - майже весна, +8...+13 градусів", - потішила Наталка Діденко.

Погода в Україні найближчого тижня

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, найближчим часом погода в Україні збережеться нестійкою з періодичними опадами різної інтенсивності, коливаннями температури повітря та атмосферного тиску. За його даними, цього тижня температура повітря в країні виявиться вищою за середні багаторічні показники.

Як повідомлв Погода УНІАН, найближчьго тижня на українців чекає нестабільна погода з температурними "гойдалками" і періодичними дощами. Найбільш сильно перепади температури будуть помітні на Лівобережжі. Практично весь тиждень в Україні очікується похмура погода з мінімальною кількістю сонця.

Вас також можуть зацікавити новини: