В Україні потупово підвищуватиметься температура / фото Pexels, Pixabay

На вихідних, 17 та 18 червня, над Україною розповсюдиться нестійка повітряна маса. У деяких областях очікуються короткочасні дощі, подекуди з грозами. Водночас температура дещо підвищиться. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, у найближчі три доби в західних областях пройдуть короткочасні дощі, подекуди грози. Сьогодні місцями очікуються значні дощі. Температура вночі становитиме 11-17°, вдень стовпчики термометрів показуватимуть свіжі 19-25°.

На решті території України прогнозується погода без опадів, лише вдень 17 червня на сході та південному сході країни, 18-19 червня в південних, а в понеділок також у Вінницькій та Житомирській областях місцями очікується короткочасний дощ та грози. Температура вночі буде в межах 13-19°, а вдень повітря прогріватиметься до 24-30°. Вітер буде переважно східний, його швидкість становитиме 3-10 м/с.

Погода сьогодні - прогноз на 17 червня

За даними Погода УНІАН, сьогодні в Україні спостерігатимуться погодні контрасти. На заході стовпчики термометрів покажуть дише +18°...+25° - тут очікується багато дощів, злив та гроз. На півночі буде близько +28°. У східних областях буде від +24° до +27°, місцями дощі. У центральній частині України очікується дуже тепла погода, +26°...+30°, а на півдні +25°...+29°.

Вас також можуть зацікавити новини: