Дощ у Києві буде йти до кінця доби / фото УНІАН

Сьогодні, 23 травня, найближчим часом до кінця доби у Києві та області очікується гроза. Синоптики прогнозують І рівень небезпечності. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації та Укргідрометцентрі.

"Будьте уважні та обережні! Не лякайтеся звуків грому. При оголошені повітряної тривоги - негайно прямуйте в укриття!" - попередили у повідомленні.

Тим часом жителі столиці вже повідомляють про початок зливи та публікують відео із різних районів міста. 

Водночас завтра синоптики прогнозують мінливу хмарність у Києві, проте без опадів. Своєю чергою в області місцями може бути невеликий короткочасний дощ та гроза. Вітер очікується східний, 7-12 м/с.

Температура повітря в області: 

  • вночі - +11...+16 °C;
  • вдень - +21...+26 °C.

Температура повітря у Києві:

  • вночі - +14...16 °C;
  • вдень - +24...+26 °C.

Погода в Україні - останні новини

Як писав УНІАН, 23 травня у Києві очікувався один із найтепліших днів тижня. Раніше повідомлялось, що опадів у місті не передбачається, проте погода різко змінилася. 

Також повідомлялось, що у четвер Україну охопить 30-градусна спека. Практично по всій країні температура повітря становитиме до +25°...+28°. Лише на Закарпатті температура буде більш комфортною - +22°. На півночі країни, а також у Закарпатській області в цей день очікуються грози та дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: