Сьогодні в Україні суттєво похолодає / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 19 вересня, в Україну увірветься похолодання. У деяких західних областях температура опуститься до +9°...+11° вдень і до +5° вночі. При цьому дощі продовжать поливати Україну. Опади очікуються практично повсюдно, сухо буде лише на півдні та у Чернігівській області.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні дуже сильно похолодає. Температура опуститься до +9°...+13° вдень, а вночі очікується +5°...+8°. Дощі продовжаться, але вони слабшатимуть.

Відео дня

На півночі України сьогодні +13°...+18°. Найтепліше буде в Сумській області. Дощі та зливи очікуються скрізь, крім Чернігівської області.

Читайте такожНа вихідних Україну заллють дощі й сильно похолодає (карта)

У центральних областях сьогодні +20°...+23°, однак у Вінницькій області буде прохолодніше, близько +13°. Так само литимуть дощі.

На сході країни сьогодні стовпчики термометрів покажуть +20°...+21°, очікуються зливи.

Найбільш м'яка сьогодні погода очікується на півдні України. Тут дощі очікуються лише в Запорізькій області та в Криму, а повітря прогріється до комфортних +22°...+24°.

Погода в Україні 19 Вересня / фото УНІАН

Нагадаємо, за словами заступника начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталії Голені, погіршення погоди протримається в Україні недовго.

"Ми припускаємо, що в кінці вересня, 25 числа, дощів вже не буде і сонечко прогріє повітря до нормальних позначок", - обнадіяла вона.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: