У низці областей завтра - грозові дощі / фото Pixabay

З понеділка, 3 липня, в Україні буде спекотна погода. Щоправда, нашу країну накриватимуть дощі та грози. Про це йдеться у прогнозі синоптика Наталки Діденко.

Завтра грозові дощі пройдуть у центральних областях, на Харківщині, Одещині, на Закарпатті, у Чернівецькій та Івано-Франківській областях. У решті регіонів - суха й сонячна погода.

На півдні та сході 3 липня очікується спека, вдень стовпчики термоментрів покажуть +28...+32 градуси. На півночі та у більшості центральних областей - +24...+29 градусів.

Відео дня

"У Києві найближчої ночі є ймовірність невеликого дощу, день у понеділок обіцяє бути сухим та сонячним. Температура повітря у столиці 3-го липня до +29 градусів", - прогнозує синоптик. 

Спеку в Україні прогнозує синоптик Кібальчич

Раніше синоптик Ігор Кібальчич попередив, що в Україні на початку липня відбудеться істотне підвищення температури повітря.  За його даними, особливо спекотно буде в центральних та південних областях. Стовпчики термометрів досягнуть позначки +30 градусів, а місцями на крайньому півдні ймовірні й +35 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: