Початок листопада в Україні буде прохолодним / фото УНІАН

Останній осінній місяць в Україні розпочався з дощів і похолодання. Спочатку температура знизиться на півночі і заході, а потім похолодання пошириться й на інші регіони України. На вихідних, 4 і 5 листопада, у низці областей потеплішає. Про це повідомляє Погода УНІАН

1 листопада в більшості областей України очікуються дощі, місцями - сильні. Переважно суха погода буде лише на заході та крайньому сході країни. Температура в північних і західних областях знизиться до +12°...+15°, а на півдні та сході затримається тепло до +17°...+23°.

1 листопада на заході та півночі України похолодає / фото УНІАН

У четвер, 2 листопада, дощі покинуть територію нашої країни, а температура в більшості областей знизиться до +13°...+16°, на північному сході буде не вище +10°...+11° і лише в Криму повітря прогріється до +18°.

Відео дня
2 листопада по всій Україні буде прохолодно / фото УНІАН

3 листопада дощі повернеться на схід України, зачеплять Дніпропетровську і Запорізьку області, а також Крим. 

На заході і в більшості південних областей стовпчики термометрів покажуть +14°...+17°, а на решті території похолодає до +9°...+13°.

3 листопада у багатьох областях України стане ще холодніше / фото УНІАН

До кінця тижня температура почне поступово підвищуватися. 5 листопада на півдні та в деяких центральних областях повітря прогріється до +18°...+23°, а на решті території очікується від +14° до +17°.

5 листопада в Україну повернеться 20-градусне тепло / фото УНІАН

Коли в Україну прийде холодна погода

Синоптик Наталія Діденко прогнозує, що найближчими днями серйозного похолодання в Україні не очікується. За її даними, більш відчутне зниження температури очікується з 12 листопада, проте навіть тоді буде без нічних "мінусів".

Вас також можуть зацікавити новини: