На росТБ навіть вибухнули погрозами через заяви Омеляна / Скріншот

Радник директора Федеральної служби військ Національної гвардії Росії Олександр Хінштейн вкрай нервово відреагував на заяву міністра інфраструктури України Володимира Омеляна про те, що до Москви незабаром будуть ходити тільки ведмеді.

Читайте також"Якщо ми воюємо – нема чого туди їздити": Омелян пояснивши, чому потрібно скасовувати потяги до РФ

Цей сарказм українського чиновника стосувався ініціативи про скасування залізничного сполучення України з країною-агресором. Яскравий тролінг зачепив росіянина за живе, і він перейшов на відверті погрози в ефірі пропагандистської програми на телеканалі "Россия 1", передає "Обозреватель".

Зокрема,він звинуватив українську сторону в роздуванні русофобії та істерії й нахабно вимагав ставитися до країни-агресора з повагою за будь-яких обставин.

"Повірити в перспективу ходіння вулицями Москви самих ведмедів може тільки людина психічно нестійка. Я вважаю, що ніхто, навіть з людей, які не люблять нашу країну, сприймають Росію як головного противника, серйозно ніколи в таке не повірить. Якщо ви дійсно ставитеся до нас, як до свого ворога, — це ваше право. Але, будь ласка, ви ставтеся до нас з повагою, тому що недооцінювати супротивника — це перший шлях до поразки", — загрозливо звернувся Хінштейн до українців.

Нагадаємо, 16 серпня міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував нові обмеження в сполученні з Росією. "Сьогодні підписав один історичний документ. До Москви будуть тільки ведмеді ходити, як в старі добрі часи", – написав міністр на своїй сторінці у Facebook.