Яценюк зазначив, що облаштування ділянки державного кордону цілком відповідає європейському рівню / фото УНІАН

Прес-секретар Арсенія Яценюка на своєму Фейсбук прокоментувала висловлення голови КВУ Кошеля.

«Коментуючи ознайомлення Арсенія Яценюка з ходом будівництва харківської ділянки українсько-російського кордону, пан Кошель дійшов оригінального висновку, що це може бути прихована реклама. 

Шановний пане Кошель. Ви побачили можливість для політиків рекламуватися на проекті "Стіна"? Вітаю. Вас і всіх нас. Це свідчить лише про одне, що проект, свого часу ініційований прем'єром Яценюком,  успішно реалізується і вся політична тріскотня з намаганням дискредитувати будівництво облаштування кордону з РФ була штучною і неправдивою. Проект будується, кордон буде. Це перше», - написала вона.

Відео дня

Читайте такожЯценюк та Аваков оглянули облаштування державного кордону на Харківщині

«Друге. Про приховану політичну рекламу. Проект "Стіна" за всі ці роки став дуже ризикованим місцем для піару. Сотні годин в ефірах проект поливали брудом недруги і так звані "друзі". Очевидно, що після таких кампаній на знищення,  був розрахунок, що про "Стіну" страшно буде навіть згадати, а не те, що туди поїхати і показати результат», - зазначила Ольга Лаппо.

За її словами, коментатор помилився у тому, що - це  "прихована" реклама.

«Ні, це пряма підтримка «Стіни» як важливого проекту створення контрольованого кордону з Росією», - підкреслила вона.

«Яценюк у цій поїздці  показав, що як політик, колишній прем'єр-міністр, лідер партії, яка має велику фракцію у правлячій коаліції та сім міністрів в уряді,  попри інформаційні  атаки  на "Стіну" не відмовився від проекту. Вважав і вважає його введення в експлуатацію на всій довжині понад 2 тис км українсько-російського кордону стратегічно значимим для країни», - зазначила прес-секретар лідера НФ.

«І третє. Звісно, мені дуже не хочеться вірити нав'язливим чуткам з авторитетних джерел про те, що КВУ стало афілійованим підрозділом однієї з політичних сил з сильно викривленим розумінням політичного партнерства», - йдеться в пості.