Ірина Фріз зазначила, що головою ініціативної групи було обрано Дмитра Шатровського / Фото УНІАН

Сьогодні, 30 грудня, відбулося засідання ініціативної групи щодо формування Громадської Ради при Міністерстві у справах ветеранів.

Про це на сторінці в Facebook написала народний депутат Ірина Фріз.

Читайте такожКабмін прийняв Положення про Міністерство у справах ветеранів

Відео дня

"Мені радили не поспішати, у всякому випадку з Громрадою точно, мовляв, подивись у що вони перетворились в інших міністерствах, в тебе буде те саме. Гола критика і суцільний хаос навколо - такий мають імідж більшість громрад. Але я вірю, що наша зможе бути і дієвою, і ефективною, адже ветерани вперше чергу зацікавлені зробити її саме такою. Тому я вірю, що наша Громрада буде не гальмом, а якісним та надійним партнером", - йдеться в повідомленні.

Фріз також зазначила, що головою ініціативної групи було обрано Дмитра Шатровського. Також зазначається, що на засіданні було вирішено проводити електронне голосування за кандидатів до майбутньої Громадської Ради.

Раніше УНІАН повідомляв, що Міністерство у справах ветеранів почало формувати громадську Раду. За словами Ірина Фріз, ініціативна група з підготовки установчих зборів Громадської Ради мала бути зібрана до кінця року, а саме 29 грудня, аби вже починаючи з січня можна було запустити роботу по обранню членів Ради.