Через скандал, робота Ради сьогодні малоефективна \ УНІАН

Усе через розслідування журналістів про корупційні оборудки оточення президента, яке завозило контрабандою запчастини для військової промисловості з РФ.

Читайте також«Укроборонпром» звинуватив журналістів «Наших грошей» у маніпулятивному викладі інформації

Серед прізвищ, причетних до цього, у програмі "Наші гроші" назвали члена РНБО Олега Гладковського, його сина та гендиректора "Укроборонпрому" Павла Букіна. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, згідно з дослідженням, вони скуповували запчастини в РФ, накручували ціни і продавали на підприємства оборонпрому. Таким чином вони заробили 250 млн грн.

Церез цю ситуацію трибуну ВР заблокували. У сюжеті зазначається, що цей скандал перед виборами зовсім не на руку Петру Порошенку, адже йдеться про його оточення.

Юлія Тимошенко з трибуни Ради завила, що такі дії підпадають під ст. 111 Кримінального кодексу ("державна зрада") і хоче ініціювати імпічмент президента.

У свою чергу, Олег Ляшко був більш радикальним і заявив, що якщо розслідуання журналістів виявиться правдою, то Порошенка і фігурантів справи слід розстріляти.

Артур Герасимов, ліер фракції БПП у парламенті заявив, що зібрані журналістами докази треба передати в НАБУ і ДБР для з'ясування деталей. 

Хоча роботу Ради вже розблоковано, проте через цей скандал на плідну роботу депутатів сьогодні не слід чекати, йдеться у сюжеті.