Тимошенко заявила, що починає процедуру імпічменту Порошенка / photo by Alexander Prokopenko

Керівник департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко нагадав, що закону про імпічмент президента в Україні немає.   

Він прокоментував ініціативу лідера ВО "Батьківщина" та кандидата у президенти Юлії Тимошенко почати процедуру імпічменту Петра Порошенка, повідомляє "Радіо Свобода".

"Як можна почати процедуру імпічменту без закону про імпічмент? Прекрасна історія!", - заявив Горковенко.

Відео дня

Нагадаємо, після розслідування журналістів "Друзі президента крадуть на оборонці (секретні переписки)" Тимошенко заявила про початок процедури імпічменту.

Як повідомляв УНІАН, напередодні проект «Наші гроші з Денисом Бігусом» оприлюднив розслідування, в якому стверджується, що син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному комплексі.

Стверджується, що Гладковський-молодший і його партнери вступили в змову з оборонними чиновниками. Вони скуповували військові запчастини у російських контрабандистів, а також - на складах української армії. Ціни на запчастини, які часто не відповідали будь-яким нормам якості, накручувалися в рази. Цей «товар» за змовою з керівництвом «Укроборонпрому» продавали на оборонні заводи. Таким способом група нібито отримала від «Укроборонпрому» щонайменше 250 млн грн.

Олега Гладковського журналісти називають другом нинішнього президента Петра Порошенка і «смотрящим за оборонкою».