Росія має намір дестабілізувати ситуацію в різних країнах світу / фото УНІАН

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба і директор розвідувального управління Міністерства оборони США Роберт Ешлі обговорили докази подальших намірів Росії дестабілізувати ситуацію в Україні, країнах Європи та інших регіонах світу.

Читайте такожДо Сенату США надійшов проект резолюції на посилення підтримки України

Як повідомляє прес-служба ГУР Міноборони, зустріч розвідників відбулась у Вашингтоні в рамках офіційного візиту Бурби до США.

Відео дня

Бурба також зустрівся з керівництвом Центрального розвідувального управління та високопосадовцями розвідувального співтовариства Сполучених Штатів Америки.

«У ході зустрічі начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України обговорив з американськими колегами беззаперечні докази подальших намірів РФ дестабілізувати ситуацію в Україні, країнах Європи та інших регіонах світу», - йдеться в повідомленні.

Крім того, Бурба акцентував увагу на агресивних і провокативних діях Росії на окупованих територіях України та в Азово-Чорноморському регіоні.

За результатами візиту було досягнуто низку домовленостей про співпрацю і допомогу американської сторони у підвищенні спроможностей ГУР Міноборони України протидіяти збройній агресії РФ.