У центрі Києва проходить мітинг Нацдружин / фото kiev.informator.ua

На акцію «Національного корпусу» у центрі столиці «#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!» автобусами привезли декілька сотень пенсіонерів.

Як передає кореспондент УНІАН, декілька сотень людей пенсійного віку, серед яких трапляються і особи, схожі на безхатченків, зараз стоять на перетині Хрещатика та Інститутської.

Читайте такожУ центрі Києва проходить акція «Нацкорпусу» проти розкрадань коштів в оборонному секторі (фото, відео)

Відео дня

Вони не мають при собі жодних плакатів. Просто стоять та спілкуються між собою. Цих пенсіонерів привезли на Хрещатик декількома автобусами.

Слід також зазначити, що групу пенсіонерів відділили від інших учасників акції молодики з «Нацдружин». Вони стали в шеренгу спиною до сцени, встановленої біля Головпоштамту, та обличчям до пенсіонерів.

Лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький у коментарі кореспонденту УНІАН заявив, що не знає, що то за люди і хто їх привіз на акцію. Разом з тим він зауважив, що "це можливо провокація СБУ" для дискредитації акції.

Білецький припустив, що після акції пенсіонерам роздаватимуть гроші, щоб створити вигляд, що нібито захід «Нацкорпусу» проплачений.