Барна порвав Юрашу сорочку / Facebook Святослав Юраш

Представник "Зе! Команди" Святослав Юраш прокоментував напад на нього народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Олега Барни.

У коментарі УНІАН Юраш висловив переконання, що народні депутати не мають права поводитися таким чином.

"Ми спілкувалися з пані Даниленко, яка вела ефір, у гримерній. Пан Барна, який не був на програмі, увірвався в студію, кинувся до мене, взявся мені погрожувати, взявся кричати, щоб я не говорив про головнокомандувача і Іловайськ. Потім, коли його вже відводила охорона каналу і полісмен, він вирішив мене схопити ще більш за шию, рвонути мою сорочку, і потім з обміном «компліментами» ми і розійшлися, як-то кажуть", - сказав Юраш.

Відео дня

Читайте такожСхопив за горло та порвав сорочку: скандальний нардеп Барна напав на представника команди Зеленського (відео)

За його словами, у програмі Зеленського передбачено кроки, щоб такі "народні обранці не думали, що вони можуть за інші думки вриватися і комусь погрожувати".

"Пан Барна не вперше цим займається... Я дуже сподіваюся, що його виборці не люблять самовольність народного обранця", - додав Юраш.

Як повідомляв УНІАН, 8 квітня у будівлі телеканалу Zik після ефіру програми, на якій обговорювалися другий тур виборів президента України та майбутні дебати між кандидатами на цей пост, Барна накинувся на Юраша.

Коли Юраш ішов до гримерки, його перестрів Барна. При цьому депутат не був запрошений на ефір, а спеціально приїхав на телеканал, почувши заяви представника "Зе! Команди".

На кадрах з камери відеоспостереження видно, що депутат схопив Юраша за горло і кілька разів струсонув, порвавши сорочку. У конфлікт втрутилася охорона телеканалу, припинила сутичку і вивела скандального депутата з приміщення.

Барна не вперше потрапляє у скандальні ситуації. Найвідоміший скандал за його участі трапився у грудні 2015 року, коли він намагався винести з трибуни Верховної Ради тодішнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

У жовтні минулого року Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова у кулуарах Верховної Ради. Реакцію депутата викликало запитання журналіста про кнопкодавство.

У грудні минулого року Олег Барна в ефірі парламентського телеканалу "Рада" почубився із депутатом від ВО "Свобода" Юрієм Левченком.