Березюк не назвав депутатів, які хочуть залишити «Самопоміч» / фото УНІАН

Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк не назвав прізвища народних депутатів, які хочуть залишити фракцію.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам, коментуючи заяву голови партії "Самопоміч", мера Львова Андрія Садового про те, що найближчим часом частина народних депутатів від "Самопомочі" може залишити фракцію, а також відповідаючи на запитання щодо прізвищ цих парламентаріїв.

"Лідер партії дуже широко описав процес, який відбувається... Сьогодні немає людей, списку, у мене особисто, які б сказали: "Я виходжу з фракції". Сьогодні, можливо, є люди, які розмірковують про свою подальшу політичну кар'єру з тими чи іншими політичними силами чи групами", - зазначив Березюк.

Відео дня

Читайте такожСадовий прогнозує, що найближчим часом частина нардепів "Самопомочі" піде з фракції

Разом з тим він підкреслив, що "точно немає людей, які хочуть вийти з партії чи з фракції з політичних мотивів".

"Всі чітко розуміють, що політична партія "Самопоміч" відповідає їхнім ідеологічним баченням розвитку держави", - стверджує Березюк.

За його словами, зараз той період, коли люди "розмірковують про свою майбутню політичну кар'єру: хтось бачить її з політичною партією "Самопоміч", а, можливо, хтось і не бачить, а, можливо, просто хтось думає".

Березюк повідомив, що сьогодні на засіданні фракції це питання також обговорюватиметься.

"Але жодної сенсації я в цьому не бачу", - додав він.

Крім того, що "партія "Самопоміч" іде в цьому форматі на парламентські вибори".

"В цьому, яка вона є. Хто там буде, в тому списку - це вже вільна воля кожної людини. Хтось хоче рейтингуватися, хтось не хоче рейтингуватися", - сказав Березюк.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 9 квітня, Садовий у Facebook написав, що найближчим часом частина депутатів від «Самопомочі» залишить парламентську фракцію.

За його словами, "парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками".