За словами Пояркова, Порошенко не заслужив такого ганебного результату / Сергій Поярков

Художник і політичний коментатор Сергій Поярков висловив розчарування результатами другого туру президентських виборів в Україні.

У коментарі "Главреду" він зазначив, що йому набагато симпатичніше Петро Порошенко, ніж виборці, які голосували за Зеленського.

Читайте також"Давай, ми виграємо ці вибори": адвокат Коломойського розповів, як умовляв Зеленського йти в президенти

Відео дня

"Тому що вони хочуть купувати бляхи, не платити податки, працювати за чорний нал, стояти на обліку по безробіттю, але працювати на трьох роботах. Вони хочуть копати бурштин і контрабандні сигарети. Вони хочуть займатися корупцією, але щоб при цьому президент з корупцією боровся. Вони хочуть пісяти в під'їздах, але щоб це президент зупинив", - сказав Поярков.

За його словами, Порошенко не заслужив такого ганебного результату:

"Люди розчаровані, вони як і раніше не хочуть брати на себе жодної відповідальності, а замість цього хочуть все делегувати президенту. Тому у нас продовжать пісяє в під'їздах. І коли у нас говорять, що іноземці не розуміють нас і що у нас відбувається, і я вас запитаю – якщо нас не розуміють німці, англійці, японці, американці, то хто ідіот? Шановні виборці, шановні 72 відсотки – дурень хто?", - поцікавився Поярков.

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами обробки 100% електронних протоколів про результати голосування у другому турі виборів президента України, за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували 73,22% виборців (13 млн 541 тис. 530 осіб), за чинного главу держави, кандидата в президенти Петра Порошенка - 24,45% (4 млн 522 тис. 320 осіб). Недійсними визнали 2,31% бюлетенів.