Шустер прокоментував програш Порошенка на виборах / фото УНІАН

Журналіст і телеведучий Савік Шустер вважає, що чинний президент Петро Порошенко не повинен керувати державою, оскільки "він думає про себе, а не про людей".

Таким чином журналіст в ефірі програми "Бацман" на телеканалі "112 Україна" прокоментував результати президентських виборів в Україні.

"...те, що він програв, мене радує. Мене тішить, бо люди зрозуміли, хто він..., і люди зрозуміли швидше, ніж я... я не до кінця розумів ось цю людину...", — заявив Шустер.

Читайте такожУ Раді зареєстрували проект постанови із датою інавгурації Зеленського

Журналіст вважає, що Порошенко "дуже талановитий, дуже здібний президент, але він не повинен керувати державою... Тому що, коли керуєш державою, ти повинен думати про людей,.. а він думає про себе".

"Порошенко програв, у першу чергу, тому що люди його не вважали своїм... Воєнний стан, який почався у кінці листопада і закінчився через місяць, в принципі, він одразу показав нам, що ця людина не викликає довіри. Чому? Тому, що він робить все заради перемоги на виборах. Не заради людей, заради безпеки... Люди перестали поважати людину", - вважає Шустер.

Журналіст наголосив, що, коли перестають поважати президента — це проблема.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила Зеленського переможцем президентських виборів. За даними ЦВК, у другому турі за Зеленського проголосували 13541528 виборців, що становить 73,22%, за Петра Порошенка - 4522450 виборців, що становить 24,45%.