Путін обговорив тему моряків з Трампом на саміті G20 / Роман Цимбалюк

Президент Росії Володимир Путін заявив, що президент США Дональд Трамп під час двосторонніх переговорів зробив питання звільнення українських моряків пріоритетним.

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це він сказав на прес-конференції за підсумками саміту «Великої двадцятки» в місті Осака (Японія).

Читайте також"Це була пастка": Волкер прокоментував пропозицію Росії звільнити моряків

Відео дня

«Ця тема порушувалась (на зустрічі Трампа і Путіна - УНІАН). Я вже не пам'ятаю, на обіді чи під час нашої зустрічі, але, в будь-якому разі, президент США зробив цю тему однією з пріоритетних під час нашого спілкування на G20. Обговорювали, природно, й інші проблеми, але ця тема також порушувалась», - сказав Путін.

«Ми пояснили, що там відбувається. Говорили на цю тему. Рішення поки що немає», - наголосив він.

Як повідомляв УНІАН, зустріч Путіна і Трампа в Осаці тривала 1 годину 20 хвилин.

У переговорах взяли участь з російської сторони керівник МЗС Лавров, перший віце-прем'єр - міністр фінансів Антон Силуанов, помічник президента Юрій Ушаков, заступник глави адміністрації Кремля - прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

З американської сторони брали участь держсекретар Майкл Помпео, міністр фінансів Стів Мнучін, в.о. керівника апарату Білого дому Мік Малвені, помічник президента з національної безпеки Джон Болтон, прес-секретар Білого дому Стефані Грішем.