Вакарчук назвав якості, якими має володіти майбутній прем'єр / фото УНІАН

Лідер «Голосу» Святослав Вакарчук вважає, що майбутній прем’єр-міністр має бути менеджером, який буде готовий реалізувати конкретні плани коаліції.

Читайте також"Слуга народу" вже почав підготовку коаліційної угоди

Як передає кореспондент УНІАН, про це Вакарчук повідомив на брифінгу в Києві.

Відео дня

«Нові стандарти політики – це не коли ти підбираєш якусь кандидатуру, яка зручна тій чи іншій політичній силі. Кандидатура прем’єра – це менеджер, який готовий реалізувати програму коаліції чи «монокоаліції» під конкретні дії», - заявив він.

За словами лідера «Голосу», у майбутнього глави уряду мають бути чітко окреслені «червоні лінії», які він не буде переходити, та дороговкази на один чи п’ять років.

«Партія «Голос» йшла в парламент не для того, щоб говорити, а для того, щоб робити. Безумовно, всі конструктивні дії, які направлені на благо країни, ми готові підтримувати. Разом з тим ми будемо жорстко стояти, щоб червоні лінії, які для нас важливі, ніхто не переходив», - підкреслив Вакарчук.

У той же час він зауважив, що його політсила голова обговорювати конкретних кандидатів на посаду прем’єр-міністра після оголошення остаточних результатів. «Ми готові говорити про будь-які імена після того, як будуть встановлені результати виборів», - резюмував політик.