Потерпілий Роман Чухалов підозрює, що у нього струс мозку / фото: Власов/Facebook

Депутат Херсонської облради від БПП Євген Рищук побив депутата Олешківської райради від РПЛ Романа Чухалова в селі Праві Саги Олешківського району Херсонської області на святі «День села».

Як розповів кореспонденту УНІАН Роман Чухалов, він на цьому святі забезпечував музичне оформлення.

«Перебував там і Євген Рищук. Пізно ввечері, вже після завершення свята, він до мене підійшов і викликав для розмови. Ми відійшли, і Рищук несподівано для мене завдав мені два удари в голову. Я впав. Коли отямився, зрозумів, що лежу на землі, а з мене стягують Рищука», - розповів Чухалов.

Відео дня

За його словами, депутат облради був нетверезий, а причиною для такої його поведінки, як вважає Чухалов, могли бути розбіжності у видіннях різних питань життя району.

«Раніше ми спілкувалися, сперечалися, але серйозних конфліктів між нами не було. Можливо, під впливом алкоголю Рищук вирішив з'ясувати стосунки зі мною руками», - сказав депутат Олешківської райради.

Фото: Власов/Facebook

Роман Чухалов розповів, що за фактом нападу він звернувся до поліції, а зараз знаходиться в Олешківській районній лікарні:

«Чекаю висновку медиків. Можливо, у мене струс мозку».

З Євгеном Рищуком поспілкуватися не вдалося: він спочатку не відповідав на дзвінки, а потім відключив телефон.

Начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції України в Херсонській області Ірина Атаманенко розповіла кореспонденту УНІАН, що заява від Романа Чухалова надійшла в поліцію 22 вересня о 23.30.

«На даний момент порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України («Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень»), інші рішення з приводу правової кваліфікації інциденту будуть прийняті після висновків медиків про стан здоров'я потерпілого. Зараз тривають слідчі дії, з'ясовуються усі обставини події», - розповіла Ірина Атаманенко.

Як повідомляв УНІАН, у селі Праві Саги Олешківського району, на святі Дня села, екс-заступник голови Херсонської ОДА, депутат облради від БПП Євген Рищук побив депутата Олешківської райради Романа Чухалова.