Шуфрич у Раді з заклеєним ротом / facebook.com/yan.dobronosov

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Нестор Шуфрич з'явився у Верховній Раді із заклеєним чорною стрічкою ротом.

Таким чином депутат, очевидно, висловив протест проти рішення Нацради про відмову у продовженні ліцензій п'яти регіональним компаніям, які ретранслював канал Віктора Медведчука "112 Україна".

Фото з Шуфричем на своїй сторінці у Facebook виклав фотограф Ян Доброносов. "У кожного своя акція протесту", - підписав він знімок й додав геотеги - Верховна Рада.

Відео дня

"Шуфрич з елементами садо-мазо", "50 відтінків Шуфрича", "Йому пасує", "Коли забув стоп-слово", "Це що за БДСМ?", - пишуть у коментарях до фотографії.

Читайте також"Він шо, пі**є?": нардепа Киву спіймали на дивному занятті у Раді (відео)

Як повідомляв УНІАН, 26 вересня на засіданні Нацради було прийнято рішення про відмову у продовженні дії ліцензій на цифрове мовлення п'яти регіональним компаніям: ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «ТВ Вибір» і ТОВ «Лідер ТВ», які ретранслювали "112 Україна". Члени Нацради прийняли рішення одноголосно.

Керівництво телеканалу «112 Україна» назвало рішення Нацради незаконним і заявило, що «телеканал "112 Україна", сайти 112.ua і 112.international продовжать свою роботу», канал продовжує мовлення і доступний для своїх глядачів на супутнику, в кабельних мережах і в інтернеті.