Володимир Зеленський / Фото www.president.gov.ua

Російських пропагандистів на прес-марафон у Kyiv Food Market з президентом України Володимиром Зеленським не акредитували.

Читайте такожМарафон Зеленського з журналістами: ключові тези коротко (фото, відео)

Про це заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, йдеться у відео Нового времени.

При цьому Тимошенко зауважив, що потрапити на подію хотіла низка російських ЗМІ, проте президент готовий лише на конструктивний діалог.

«Ми не хочемо спілкуватися зараз із російськими пропагандистами. Є журналісти, які в конструктиві спілкуються. Ми їх, звісно, приймаємо, а з пропагандистами немає сенсу спілкуватися. Хоч вони ловлять президента, він щось їм відповідає, як було в ООН, але це не конструктивна бесіда, яку ми хотіли, щоб сьогодні відбулась», – сказав він.

За його словами, одна з кремлівських пропагандисток Ольга Скабєєва не приїхала на захід, оскільки її не пустили в Україну.

Як повідомляв УНІАН, 10 жовтня 2019 року в Києві вперше відбувся прес-марафон з президентом України Володимиром Зеленським. Захід проходить у приміщенні Kyiv Food Market. 

Представники медіа ставлять запитання президенту групами по 10-12 осіб, сформовані за списком акредитації. Групи змінюються щопівгодини.

За словами речниці президента Юлії Мендель, такий прес-марафон може тривати до 10 годин.