Акції проходили проти "формули Штайнмаєра" / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що готовий розмовляти з людьми, які виступають проти розведення військ на Донбасі.

Читайте такожПорошенко хоче стати лідером нового Майдану - Зеленський

Про це президент заявив під час прес-марафону, відповідаючи на запитання, як він реагуватиме на акції протесту на Майдані, якщо кількість учасників акції «Ні капітуляції», які виступають проти розведення військ на лінії розмежування і реалізації так званої «формули Штайнмаєра», збільшуватиметься.

Відео дня

Президент запевнив, що готовий спілкуватися з людьми, і зауважив, що, згідно з даними опитувань, 89% громадян підтримують закінчення війни.

"З приводу і в цілому Майдану... Я нічого цього не боюсь в будь-який момент, в будь-яку секунду, якщо дійсно суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала, щоб я не був президентом, дивіться - кровопролиття не буде. Я дуже спокійно до цього ставлюся. Заспокоїти, але люди повинні знати, що вони оберуть. Вони точно не оберуть тоді припинення війни, і вони точно будуть обирати… на продажному політичному ринку. І вони побачать це меню, а вони зараз можуть подивитися, що за люди є", - сказав Зеленський.

Раніше на Майдані Незалежності в Києві провели віче проти формули «Штайнмаєра» під гаслом «Ні капітуляції».