Ігор Коломойський / REUTERS

Бізнесмен Ігор Коломойський під час візиту до Миколаєва розповів журналістам, що товаришує з лідером парламентської фракції партії "Слуга народу" Давидом Арахамією і має на нього певний вплив.

Як пише ТСН, відео інтерв'ю з бізнесменом опублікувало видання "НикВести".

"Це (Арахамія – ред.) мій товариш. Це найближчий наш товариш. (Вплив) на депутатів (зокрема, й від "Слуги народу" – ред.) - ні. На Арахамію - точно маю", - зазначив Коломойський.

Читайте такожРябошапка доручив провести перевірку щодо скандальної переписки депутата Медяника

Раніше Арахамія в інтерв'ю LB.ua сказав, що Коломойський має вплив на 7-9 "слуг народу", підкресливши, що бізнесмен не любить його, оскільки він публічно висловлює свою позицію і не піддається під вплив.

"Я не знаю, чи він таке казав, але якщо так - то "на вору шапка горит". Він хороший хлопець, до речі, дуже розумний. Чогось він спочатку був в Миколаєві, а потім переїхав до Львова, по-моєму", - прокоментував Коломойський.

Бізнесмен також запевнив, що не має впливу на нардепа від "Слуги народу" В'ячеслава Медяника, який потрапив у скандал через свою переписку.

"Не наша людина. Брехня. До того ж він за останній тиждень замішаний у трьох корупційних скандалах, які на наступному тижні… буде гучно і явно. Йому (Медянику –ред.) - краще скласти повноваження й піти у відставку. Із того, що я чув і знаю, йому краще не бути народним депутатом. Не позорити!", - наголосив Коломойський.

Відео: НикВести HD

Зазначається, що Коломойський прилетів до Миколаєва, де відвідав баскетбольний матч між МБК "Миколаїв" і БК "Дніпро", де під номером 45 грає його син Григорій.