Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський планує на наступній зустрічі «нормандського формату» (Україна, Німеччина, Франція та РФ) через 4 місяці детальніше обговорити питання повернення контролю над кордоном на Донбасі.

Читайте також"Я скажу вам відверто...": Зеленський розповів, чи тиснув руку Путіну у Парижі

Про це він повідомив під час ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Відео дня

«Що не вдалося (під час зустрічі в «нормандському форматі» в Парижі 9 грудня – УНІАН)? Найскладніше питання – це питання передачі кордону під контроль України. Це дуже смішно, тому що це наш кордон і це передача нашого кордону ж нам, але дійсно це слабке місце, «ахіллесова п'ята» Мінських угод – те, що було підписано нашої стороною, на жаль, ми (колишня українська влада – УНІАН) підписали, що нам передають контроль тільки після виборів на тимчасово окупованих територіях», - заявив він.

Зеленський відзначив, що під час переговорів в Парижі 9 грудня дуже багато часу було приділено саме питанню кордону.

«Ми дуже багато часу приділили цьому питанню, дуже детально про це говорили – у нас різні позиції з президентом РФ. Мені сподобалось одне, що ми почали про це говорити, ми домовились, що ми продовжимо про це говорити більш детально з різними варіантами наступної зустрічі і це теж перемога, що у нас буде наступна зустріч», - додав глава держави.