В урядовому кварталі сталися сутички / фото УНІАН

Внаслідок сутичок біля Верховної Ради постраждали мітингувальники.

Як передає кореспондент УНІАН, представники Товариства Червоного Хреста біля готелю «Київ» надавали допомогу постраждалому під час сутичок чоловіку, який лежав на асфальті непритомним.

Читайте такожЧерез сутички Раду закрили на вхід і вихід (відео)

Також на цьому місці відчувався їдкий запах бензину. Пізніше під'їхав автомобіль «швидкої медичної допомоги» і забрав постраждалого.

Як заявили учасники акції протесту, цей чоловік постраждав від дій правоохоронців, коли вони зносили останній встановлений намет. Активісти стверджують, що правоохоронці били мітингувальників.

Всього біля Верховної Ради були щонайменше три автомобілі «швидкої», які приїхали надавати допомогу постраждалим.

Також на проїжджій частині вулиці Грушевського лежать купи бруківки.

Прохід і проїзд на вулиці Грушевського біля вулиці Шовковичної заблокований трьома щільними рядами правоохоронців.

Наразі ситуація виглядає спокійною. На площі Конституції навпроти парламенту продовжується мітинг проти продажу земель сільгосппризначення.

Як повідомляв УНІАН, зранку біля парламенту кілька тисяч осіб беруть участь в акції проти ухвалення закону про продаж земель сільгосппризначення.

Крім того, учасники окремої акції біля ВР виступають проти ухвалення законопроекту № 0931 щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації з правом Європейського Союзу. Учасники акції стверджують, що цей закон нібито знищить свободу віросповідання.

Пізніше біля Верховної Ради сталися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями, двох поліцейських було госпіталізовано.

Також правоохоронці “зачистили” територію біля готелю “Київ” поблизу Верховної Ради від учасників акції протесту проти ухвалення закону про продаж землі. Поліцейські знесли встановлені намети. Люди тікали до площі Конституції, а їх доганяли та били правоохоронці, в основному тих осіб, які намагалися кидати якісь предмети у правоохоронців. Декількох людей було затримано.

Крім того, на площі Конституції перед ВР учасники акції розібрали трохи бруківки.