Напередодні Єрмак очолив Офіс президента України / фото УНІАН

Офіс президента України разом з іншими державними органами буде гарантом свободи слова та незалежності медіа.

Як передає кореспондент УНІАН, про це керівник ОПУ Андрій Єрмак заявив на брифінгу.

Читайте такожНовий керівник Офісу президента: хто такий Андрій Єрмак

Відео дня

"Від імені і за дорученням президента України Офіс президента разом з іншими державними установами буде гарантом свободи слова та незалежності медіа в нашій країні. Будьте в цьому впевнені", - наголосив він.

Також Єрмак пообіцяв покращити комунікаційні спроможності ОПУ. "У своїй роботі ми будемо керуватися принципами і робити все, щоб бути максимально відкритими. Ми визнаємо, що є багато чого, що треба зробити з боку комунікації. У нас дуже професійна команда, і я думаю, що дуже скоро ви побачите, як комунікації Офісу президента будуть на ще більшому рівні. Ми все для цього зробимо", - сказав Єрмак.

Крім того, за його словами, основними спікерами ОПУ "мають стати справи та результат", тому над цим буде зосереджена робота в майбутньому.

"Усе це буде сконцентровано в першу чергу на виконанні всіх обіцянок та принципів, які ми декларували під час президентської кампанії Зеленського", - зауважив Єрмак.

Як повідомляв УНІАН, 11 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника ОПУ і призначив на цю посаду Андрія Єрмака.