Ілюстрація \ REUTERS

Наразі до роботи міжнародної слідчої групи в розслідуванні збиття літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній від Офісу генерального прокурора залучено чотири представники.

Читайте такожГлави МЗС України та Нідерландів обговорили підготовку до початку суду в справі MH17

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора. «На національному рівні процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється 9 співробітниками Офісу генпрокурора, а саме Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту. Вони мають досвід у здійсненні розслідування воєнних злочинів, злочинів проти людяності, терактів та інших найтяжчих кримінальних правопорушень», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що це дозволяє забезпечити не лише високий рівень професіоналізму, але також зберігає інституційну пам’ять у розслідуванні загибелі 298 пасажирів літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній.

У ОГП повідомили, що під час прийняття рішень у даному кримінальному провадженні Офіс генпрокурора залишається надійним міжнародним партнером та перебуває у постійній комунікації з іноземними колегами.