Фото УНИАН

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський. Він оприлюднив листи Валентина Наливайченка до керівників профільних комітетів Верховної Ради та народних депутатів України.

Читайте такожНаливайченко вирішив звільнити керівництво Рівненського управління СБУ

Крім цього, Валентин Наливайченко підкреслив, що керівники підрозділів СБУ по боротьбі з корупцією мають призначатись за відкритим конкурс після обговорення з громадськістю.

Відео дня

За словами Валентина Наливайченка, це не останні кадрові рішення в цьому напрямку. "Я зроблю все для того, щоб викорінити корупцію", - зазначив він. Валентин Наливайченко впевнений, що подолати це явище можна лише спільними діями правоохоронців, депутатів, громадськості.

Голова СБУ також повідомив, що надіслав листи народним депутатам, які опікуються питаннями боротьби з корупцією, з пропозицією створити спеціальну комісію для перевірки резонансних відомостей про можливе вчинення співробітниками СБУ правопорушень. "Я гарантую повний доступ до всіх матеріалів, які є в Службі для перевірки та кримінального переслідування. Корупційний мур має бути зламаний", - наголосив він.

Шановні друзі,Валентин Наливайченко щойно звільнив своїми наказами керівників Головного управління по боротьбі з коруп...

Posted by Markian Lubkivskyi on Friday, 12 June 2015