Очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія вважає, що "останньою краплею" для звільнення Руслана Рябошапки з посади генпрокурора стало те, що ОГП не підписав підозри Порошенку.

Про це він розповів у кулуарах Ради, передає LBTV.

Читайте такожВерховна Рада затвердила новий склад Кабміну

«Останньою краплею... дуже гарне питання. Здається, що це ... ну...  немає, я не знаю. Можливо, підписання підозри пану Порошенку, можливо, це і є останньою краплею. Все готово до підписання підозри, але ніхто чомусь цього не робить. До пана Рябошапки найбільша кількість питань. До всіх є питання і всіх будемо питати», – сказав він.

Раніше ЗМІ писали, що Офіс Генерального прокурора відмовився брати підготовлені слідчими ДБР підозри п’ятому президенту Петру Порошенку через їхню якість.

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого стало відомо, що Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про привід Порошенка на допит до ДБР як свідка 28 лютого і 6 березня.

Джерело у правоохоронних органах підтвердило УНІАН, що такі ухвали виносились за клопотанням слідчих ДБР. Раніше, коли Порошенко не з’являвся на допити в ДБР, в бюро не виключали, що можуть застосувати до нього привід.