Олег Волошин заявляє, що здоровий / фото УНІАН

Народний депутат від «Опозиційною платформи - За життя» Олег Волошин заявляє, що здоровий і має офіційне підтвердження цього.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Так, щоб припинити цей дикий кіпіш і шабаш, повідомляю. Я абсолютно здоровий, що тільки що було офіційно підтверджено завідуючою інфекційного відділення Олександрівської лікарні. Результати експрес-тестів щодо всіх вірусів респіраторної групи негативні», - повідомив Волошин.

Відео дня

Він додав, що в Україні поки що немає експрес-тестів саме на китайський коронавірус, тому, щоб відповідно до рекомендацій ВООЗ уникнути будь-яких ризиків виявитись носієм, він побуде вдома «до наступного четверга», коли мине 14 днів після його «30-хвилинного спілкування з паном Райтцером».

Читайте також"Всіх в Санжари!": у мережі сміються над нардепом Волошиним і "відправляють" ВР на карантин

«Якщо результати аналізів взятих у мене мазків будуть раніше, то буду вільною людиною раніше», - наголосив Волошин.

За його словами, депутату Національної асамблеї Франції Жан-Люку Райтцеру 68 років. «Нещодавно він переніс операцію. Не потрібно бути інфекціоністом, щоб розуміти, що ми з ним в абсолютно різних групах ризику. На момент нашої розмови абсолютно жодних симптомів (кашлю, нежиті) у нього не було. Щиро бажаю йому швидкого одужання», - написав депутат.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 6 березня, член фракції «Європейська солідарність» Вікторія Сюмар заявила, що Волошина ізолювали, бо він зустрічався у Франції з інфікованим коронавірусом депутатом Національної асамблеї Рейтцером.

«Після плювання і бризкання слиною з вереском про «соросят-поросят» депутата Волошина все ж ізолювали. Так буває... Перевірять на предмет нерозбірливих зовнішніх контактів. Втрутитись довелося спікеру і секретарю РНБО», - написала Сюмар у Facebook і висловила сподівання, що обсервація Волошина буде повною.

Інфографіка: УНІАН