Євген Бамбізов / Фото УНІАН

Екс-очільник Офісу великих платників податків ДФС Євген Бамбізов назвав фейком інформацію про те, що недавній міністр фінансів Ігор Уманський збирався призначати його Головою податкової служби.

Про це Бамбізов написав у себе на сторінці в Facebook.

«Я особисто не знайомий з І. Уманським, на жаль. І жодних пропозицій ані від нього самого, ані від будь-кого з представників Мінфіну щодо будь-яких призначень до мене не надходило.  Заявляю офіційно», - наголосив екс-податківець.

Відео дня

Читайте також"Податкові радості" на період карантину. Хто і як може ними скористатися

Він також нагадав, що восени минулого року вирішив за власним бажанням залишити держслужбу і зараз не готовий розглядати жодні пропозиції по роботі у Податковій.

«Вважаю неможливим свою роботу у службі, котру контролюють ті, з ким вона покликана й повинна боротись»,- пояснив автор допису.

Екс-чиновник назвав поширену інформацію щодо нього – нісенітницею і запросив «ініціаторів сенсації» до суду.

«Щодо буцімто конвертації мільярдів через якісь підприємства, що підконтрольні мені. Звучить ефектно – як для «жовтої преси», що живиться фейковими сенсаціями та продукує їх. Відтак, зі свого боку бачу оптимальний варіант: отримати максимально достовірну та повну інформацію про те, як воно є насправді (щоб потім спростувати поширену нісенітницю) ініціатори «сенсації» зможуть у стінах суду, куди я їх і запрошую»,- написав Бамбізов.