Соболєв пообіцяв влаштувати революцію / УНИАН

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я публічно попереджаю президента України: якщо закон про очищення влади буде скасовано, як законодавець я більше не буду витрачати час на закони. Я зосереджуся на підготовці нового повстання, яке зупинить реставрацію системи Януковича", - анонсував Соболєв.

Читайте такожЛюстрація не дала ефекту, на який очікувало суспільство - представник України у ВК

Відео дня

Голова комітету з протидії корупції підкреслив, що спонукають його до нової революції дії Петра Порошенка.

"Я великий прихильник еволюційних змін в Україні. Але якщо Ви і Ваші партнери, Петро Олексійович, робите такі зміни неможливими, доведеться повернутися до революційних", - написав він.

Однією з ключових цілей цього повстання, за словами депутата, буде набір наново всіх суддів.

Читайте такожУ Мін’юсті заявляють про випадки корупції в органах влади при проведенні люстрації

"І покарання нинішніх злочинців в мантіях, які вже два роки нищать запит суспільства на правосуддя. У тому числі покарання нарешті понесуть судді Конституційного суду, які давали Януковичу диктаторські повноваження, а тепер розглядають скасування люстрації його режиму", - підкреслив політик.

На думку Соболєва, вони носять мантії суддів КС виключно завдяки бездіяльності Генеральної прокуратури та Служби безпеки України, керівникі яких призначаються президентом.

Читайте такожКС відмовився перенести розгляд справи щодо конституційності положень закону про люстрацію

"І порушена проти суддів КС одразу після Євромайдану справа про зазіхання на конституційний лад цими керівниками досі не доведена до суду. Як і справи про розстріл Небесної сотні, злочинну недбалість керівників Генштабу в цій війні за незалежність та справи про топ-корупцію", - зазначив він.