Логвинский Георгий / golosukraine.com

Логвинський підкреслив, що дії Лещенка, який розповсюджує щодо нього брехливу інформацію, дивним чином грають на користь російського олігарха Костянтина Григоришина і «Кримської горілчаної компанії», за якою стоїть голова так званої Верховної Ради анексованого Криму Володимир Константинов.

Читайте такожНі я, ні мої колеги не подавали до ГПУ заяви щодо Шабуніна і Центру протидії корупції – Логвинський

Народний депутат зазначив, що ситуація навколо Черкаського лікеро-горілчаного заводу є епізодом звичайного корпоративного спору.

Відео дня

Він повідомив, що завод є головним активом підприємства, яке не розрахувалося з українськими кредиторами, чиї інтереси його як адвоката запросили захищати в суді у 2010 році.

Наразі Георгій Логвинський є заступником Голови Постійної делегації України у Парламентській асамблеї Ради Європи, де займає принципову позицію щодо анексії Криму та захисту кримськотатарського Меджлісу.

«Складається таке враження, що звинувачення мене у рейдерстві активізуються щоразу, як я роблю черговий крок у посиленні санкцій щодо російських окупантів або в захисті представників Меджлісу», – наголосив народний депутат.

Він нагадав, що перша публікація, у якій його звинувачували у нібито рейдерстві, з’явилася минулого року, одразу після того, як українські депутати  в ПАРЄ вручили підозру Генеральної прокуратури члену французького парламенту Марі-Крістін Даллоз через її незаконний приїзд до анексованого Росією Криму.

Нагадаємо, вчора 80 французьких парламентарів звернулися до президента Франції Франсуа Олланду з закликом скасувати санкції проти Росії.