REUTERS

Про це вона сказала в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Повернувшись зараз від матерів військовополонених, з яких залишилися деякі мами голодувати і стояти під АП... Вони хотіли сьогодні розгорнути намет, щоб залишитися на ніч. Їм це заборонили зробити... Матері залишилися ні з чим. Зараз я їду на ніч туди. Беру свою машину, сестри машину, машину помічників, ставимо і будемо там ночувати з мамами. Ось такий робочий день народного депутата", - заявила Савченко.

Читайте такожСавченко хоче, щоб переговори з терористами від імені України вела дружина кума Путіна

Відео дня

Савченко підкреслила, що надалі буде надавати матерям полонених бійців підтримку. "Ми їм надамо всіляку підтримку. Я буду стояти з ними ночами. Вдень я буду працювати", - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат України від "Батьківщини" Надія Савченко розпочала безстрокове голодування з вимогою визволення українських заручників, утримуваних на окупованому Донбасі та в Росії.

Також, вона закликала родичів полонених їхати до Києва та організовувати акції протесту. "Виходьте на Банкову, вимагайте зустрічі і звіту від президента України як від гаранта Конституції та прав і свобод людини, як від головнокомандувача, який посилав на смерть ваших дітей, а не своїх власних", - наголосила Савченко.