Дональд Трамп / REUTERS

Про це пише The New York Times, посилаючись на власні джерела.

"І навіть злам електронних листів демократів був спрямований на зрив президентських виборів, а не на обрання пана Трампа", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВибори у США: Трамп скоротив розрив з Клінтон

Відео дня

Агенти ФБР більшу частину літа перевіряли наближених Трампа, шукали фінансові зв'язки з Росією, вираховували тих, хто причетний до злому серверів демократів, перевіряли версію про можливий секретний канал листування між компанією мільярдера Trump Organization з російським "Альфа-банком". Та листи, відправлені фінустановою, ймовірно, були рекламою.

Тож наразі жодне розслідування не виявило прямих зв'язків між Трампом і російською владою.

Раніше кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон закликала свого суперника з президентської гонки Дональда Трампа «негайно розкрити всі його зв'язки з Кремлем».

Вона також заявила, що американська розвідка підтвердила, що за кібератаками проти США з метою вплинути на підсумки виборів, стоїть уряд Росії.

Як повідомляв УНІАН, лідер демократів в Сенаті Конгресу США Гаррі Рід зажадав від глави Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі оприлюднити інформацію про зв'язки кандидата від республіканців Дональда Трампа з Росією.