МЗС зазначило, що пошкоджений будинок є свідченням російської агресії у Виноградному / twitter.com/mfa_ukraine

Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ України у Twitter.

На світлині, оприлюдненій відомством, видно, як глави МЗС України та Австрії перебувають на подвір'ї приватної садиби біля дерев'яного будинку із вибитими шибками.

У повідомленні МЗС уточнило, що пошкоджений будинок є свідченням російської агресії у Виноградному.

Читайте такожКлімкін та Курц ознайомлюються з обстановкою в районі Маріуполя (фото)

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Клімкін і Курц відвідують Донеччину. За даними українського МЗС, метою поїздки є ознайомлення керівника зовнішньополітичного відомства Австрії на початку головування цієї країни в ОБСЄ зі станом імплементації Мінських домовленостей, соціально-економічною ситуацією в регіоні, зумовленою воєнною агресією Росії проти України, а також реалізацією доброчинних проектів за участю австрійських гуманітарних організацій.

Клімкін та Курц обговорять зусилля австрійського головування в ОБСЄ у 2017 році, спрямовані на врегулювання конфлікту всередині та навколо України, у тому числі щодо розгортання озброєної поліцейської місії ОБСЄ в окремих районах Донецької та Луганської областей, зміцнення потенціалу СММ ОБСЄ в Україні з метою здійснення ефективного моніторингу та верифікації виконання Мінських домовленостей.