Шеремет подав у відставку / facebook.com

"Написав заяву зранку. Мене виховували відповідати за свої слова, нехай встановлюють об'єктивну істину", – зазначив він "Українській правді".

Раніше Шеремет анонсував подібний крок у Facebook. Зокрема, в ніч на 7 березня він написав про побоювання прокуратури і свій зв'язок з відстороненим главою ДФС Романом Насіровим.

Читайте такожАдвокати Насірова наполягають на скасуванні запобіжного заходу

Відео дня

"Щойно державний обвинувач при розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу Насірову наголосив, що одним із ризиків чому на час слідства він повинен бути під вартою є те, що я знайомий з ним зі школи і якщо він буде на волі зможе зі мною спілкуватись і через мене впливати на працівників ДФС, що унеможливлює об'єктивність слідства", – писав Шеремет.

"Щоб уникнути такого ризику публічно даю слово державному обвинувачу зранку звільнитись з посади керівника внутрішньої безпеки ДФС України. Я виключно за забезпечення об'єктивності та встановлення істини у справі", – писав тоді чиновник.

Нагадаємо, вночі 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.