Бойовики руху

Українські аналітичні спецiалiзовані групи завершують доповідь, в якій будуть докази того, що Росія забезпечує озброєнням талібів в Афганістані.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз.

Вона зазначила, що російський МЗС дезінформує світову спільноту, заперечуючи заяви командувача американським контингентом в Афганістані Джона Ніколсона про постачання Росією зброї бойовикам радикального угруповання «Талібан».

Відео дня

Читайте такожУ армії США припускають постачання Росією зброї талібам

"У Росiї звикли говорити на "чорне" - "бiле". Перемогти брехню i дезiнформацiю можна тiльки беззаперечними фактами та доказами", - наголосила вона.

Парламентарій зазначила, що українські аналітичні спецiалiзовані групи завершують доповідь, в якій будуть докази того, що Росія забезпечує озброєння талібам в Афганістані.

"На сьогоднішній день кілька наших спiльних аналітичних спецiалiзованих груп завершують підготовку відповідної доповіді, що дозволить підтвердити заяви генерала Ніколсона», - підкреслила Фріз.