Народний депутат України, лідер “Фронту змін” Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що для того, аби змінити країну, потрібно 50 ефективних менеджерів.

Про це він заявив під час презентації місцевої організації “Фронту змін” у Дніпродзержинську Дніпропетровської області.

Як повідомили УНІАН в прес-службі “Фронту змін”, А.ЯЦЕНЮК наголосив, що необхідно “сформувати сильну команду з людей, які хочуть змінити себе та змінити щось у країні, починаючи з рівня села та завершуючи центральним рівнем». Він зазначив, що “саме такі люди – активні та ефективні – стануть основною рушійною силою майбутньої політичної партії”. «Адже для того, щоб змінити країну, не так багато людей потрібно. На всю країну – 50 ефективних менеджерів, і, звичайно, повинна бути жорстка та чітка структура, що визначає повноваження як на місцях, так і у центрі”, - додав А.ЯЦЕНЮК.

Відео дня

За його словами, в Україні було безліч реформ, “принаймні, задекларованих”, але мало що зроблено, оскільки “не було з ким» їх проводити.

А.ЯЦЕНЮК наголосив, що на сьогодні “політичні партії – це найчастіше політичні клуби харизматичних лідерів, де всередині не існує жодної партійної демократії, ніж реальні політичні партії”. Він додав, що «для таких політичних партій головне – прийти до влади, а там ділимо, що маємо”. “Але так країна працювати не може», - підкреслив А.ЯЦЕНЮК.