Глава Секретаріату Президента, голова політради «Нашої України» Віра УЛЬЯНЧЕНКО наголошує, що сьогодні фактично місцеві бюджети дотують уряд.

Про це вона сказала в ефірі програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер» у п’ятницю ввечері, повідомляє офіційний сайт кандидата у президенти Віктора ЮЩЕНКА.

В.УЛЬЯНЧЕНКО нагадала, що вся країна цілий рік чула від уряду одну й ту ж саму фразу - «кожен місяць перевиконувався бюджет». «І завжди було хизування урядом, що пенсії і заробітні плати виплачувалися. Вони виплачувалися за рахунок кредитних коштів. Ми живемо в борг. Вся країна живе в борг», - наголосила В.УЛЬЯНЧЕНКО.

Відео дня

Вона звернула увагу, що насправді бюджет не виконувався, тому не реалізовувалася жодна програма, а країна одержала колосальні борги. «Сьогодні, в цей момент, доки ми тут з вами говоримо, я сподіваюся, що в Україні народжується дитинка, але ця дитинка народжується з боргом – 6 тисяч гривень. Сьогодні кожний громадянин України має цей борг», - наголосила глава Секретаріату Президента.

Вона також підкреслила, що, незважаючи на постійну критику і скарги на те, що прем’єр-міністру заважає Президент України і його команда губернаторів, саме місцеві бюджети наповнювалися вчасно і це заслуга команди В.ЮЩЕНКА. «Сьогодні фактично місцеві бюджети дотують уряд, який розповідав, що на все здатен», - сказала В.УЛЬЯНЧЕНКО.