Заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра КУЖЕЛЬ вважає місцеві вибори надзвичайно важливими для політичної сили, яку вона представляє. Про це О.КУЖЕЛЬ заявила журналістам під час перебування у Чернігові.

"Місцева влада – це влада, яка створює максимально сприятливі умови, аби люди працювали, створювали робочі місця і сплачували податки", - сказала вона, підкресливши, що "місцеві вибори – найважливіші".

На думку О.КУЖЕЛЬ, державність і зміни починаються з регіонів, а депутати місцевих рад – головні на окремій території і мають робити те, що потрібно громаді. Вона підкреслила, що ідеологія партії "Сильної України" – це служіння громаді, хоч багато хто і забув ці слова. "Ця партія стане альтернативою всім, щоб провести реформи, які нам потрібні", - зауважила О.КУЖЕЛЬ.

Відео дня

Заступник керівника партії "Сильна Україна" зазначила, що на Чернігівщині участь партії у місцевих виборах буде потужною. Вона назвала чернігівську команду на чолі з керівником обласного осередку, депутатом міської ради Максимом ГОРОДНІМ дуже сильною і однією з кращих. О.КУЖЕЛЬ також поінформувала журналістів, що представник політичної сили – Микола МИХАЛЕВИЧ, який є керівником ВАТ "Чернігівське Хімволокно", буде балотуватися на посаду Чернігівського міського голови.

М.ГОРОДНІЙ підтвердив, що його команда готова до виборів уже давно і лише чекала змін до виборчого законодавства, які дозволили політичній силі стати учасником виборчих змагань за депутатські мандати у місцевих радах. "Обласна організація налічує 767 первинних осередків. У нас чудовий кандидат на посаду голови. То я думаю, що перемога буде за нами," – заявив М.ГОРОДНІЙ.