Лідер партії “Батьківщина” Юлія ТИМОШЕНКО вважає символічним той факт, що сьогодні підприємці всієї України зібралися саме на Майдані Незалежності, де 6 років тому виборювалася демократія України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила сьогодні під час мітингу підприємців на Майдані Незалежності в Києві.

Ю.ТИМОШЕНКО зауважила, що учасники акції протесту нині “є обличчям України, яке не підкоряється та не мириться з тим, що пропонує влада”. “Ви сьогодні залишили осторонь страх та прийшли на це місце, де завжди збиралися люди з доброї волі”, - наголосила Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Лідер партії "Батьківщина" привітала учасників акції протесту з Днем свободи. Ю.ТИМОШЕНКО назвала позитивним той факт, що дана акція була організована не якоюсь з політичних сил, а самими підприємцями. "Ви самі і є сила, ви є воля, ви будете рухати вперед Україну. Саме ви, а не політики, депутати, президенти і уряди", - додала вона.

Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що велика помилкою у 2004 році став той факт, що “хтось пішов в кабінети з Майдану, а люди залишилися осторонь, за парканом”. “Але через те, що колись не виправдав хтось якісь надії, це не значить, що нам потрібно здавати наше життя і що нам потрібно відступити перед тією навалою, яка є сьогодні. Я свято вірю в вашу силу і здатність боротися", - заявила лідер партії "Батьківщина".

Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що підприємці своїми акціями протесту показують, яка “сила сьогодні ніколи не підкориться приниженням”.