Даючи свою оцінку заявам Юлії Тимошенко, які вона зробила під час акції протесту підприємців на Майдані Незалежності, народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов відзначив:

- Сьогоднішні заяви Тимошенко лежать у тій же площині, що й усі інші, зроблені нею раніше. Вони традиційно продиктовані нестямним прагненням розбурхати суспільство, спрямувати процеси, що йдуть у ньому, в потрібне особисто їй русло, щоб залишитися на плаву, як політик, відстрочивши хоч на якийсь час відхід у політичне небуття.

І саме для цього вона сьогодні нав`язливо намагається надати свою політичну силу як ескорт підприємцям, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу , закликаючи їх говорити з владою виключно мовою ультиматумів.

Відео дня

Але навряд чи хто сумнівається, що Президент України Віктор Янукович прийме своє рішення щодо Податкового кодексу, грунтуючись виключно на особистому аналізі цього закону і вивчивши ретельним чином думки кваліфікованих експертів. Отже на зваженість і розумність рішення глави держави істерики Тимошенко та інших політичних лузерів з її оточення не матимуть абсолютно ніякого впливу, - цитує Чечетова прес-служба Партії регіонів.