Михайло БРОДСЬКИЙ Депутат Київради, лідер Партії вільних демократів Михайло БРОДСЬКИЙ обіцяє надати лідеру БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО документи, що підтверджують зловживання заступника голови фракції БЮТ Богдана ГУБСЬКОГО.

Про це він повідомляє у відкритому листі Ю.ТИМОШЕНКО, переданому УНІАН.

Зокрема, М.БРОДСЬКИЙ передасть матеріали кримінальних справ ГУБОЗ та Генеральної прокуратури за фактом незаконного повернення ПДВ по цукру структурами Богдана ГУБСЬКОГО (БЮТ), що володіють цукровими заводами у Тернопільській області.

Відео дня

Окрім того, М.БРОДСЬКИЙ обіцяє надати документи про зловживання Б.ГУБСЬКОГО та його команди на ВАТ «Черкасигаз». “Захопивши в часи Вашого прем’єрства це підприємство ГУБСЬКИЙ та його команда за 1,5 року вивели з цього підприємства близько 270 млн. грн.”, - наголошує М.БРОДСЬКИЙ.

Він також обіцяє надати Ю.ТИМОШЕНКО документальні підтвердження незаконних оборудок Б.ГУБСЬКОГО із землею у Київській області.

“Дивно, шановна Юліє Володимирівно, що про ці та інші факти говорить вся країна, а ви «ніби то» про них нічого не знаєте. Складається враження, ніби ви мешкаєте в іншій державі, а про життя України дізнаєтеся тільки зі слів Йосипа ВІНСЬКОГО та Богдана ГУБСЬКОГО”,- зазначає М.БРОДСЬКИЙ в листі.

Він нагадує, що тисячі черкасців зверталися до Ю.ТИМОШЕНКО з проханням вплинути на Б.ГУБСЬКОГО, “який тричі зривав вибори міського голови Черкас”.

Він також звертає увагу Ю.ТИМОШЕНКО на звернення Тернопільської обласної ради, в якому депутати «через кризову ситуацію в АПК області» просять Ю.ТИМОШЕНКО вплинути на бізнесменів-депутатів Б.ГУБСЬКОГО та Павла КОСТЕНКА, аби ті погасили 32 млн. грн., що заборгували аграріям області.

“На жаль, мушу констатувати, що БЮТ дедалі більше перетворюється в закрите політично-акціонерне товариство, яке обслуговує бізнес-інтереси низки олігархів”, - зазначає М.БРОДСЬКИЙ.

За його словами, вся поведінка БЮТ формується за принципом: «Наша критика опонентів – боротьба за справедливість, а нас критикувати не можуть – нас просто паплюжать».