Позачергова сесія Верховної Ради України п‘ятого скликання перенесена на 7-10 серпня 2007 року.

Про це йдеться в розпорядженні голови ВР України п’ятого скликання Олександра МОРОЗА №1038 від 30 липня 2007р. про внесення зміни до його ж розпорядження від 27 липня 2007 року №1036 «Про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п‘ятого скликання», повідомили УНІАН у прес-службі парламенту.

У документі, зокрема, зазначається, що сесія переноситься “з метою забезпечення своєчасного інформування народних депутатів України про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п‘ятого скликання”.

Відео дня

Керівнику апарату Верховної Ради України Володимиру ЗАЙЧУКУ доручено “забезпечити опублікування в газеті «Голос України» тексту цього розпорядження та розпорядження голови Верховної Ради України від 27 липня 2007 року №1036 «Про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п‘ятого скликання», а також відповідне інформування народних депутатів України”.

Як повідомляв УНІАН, 27 липня О.МОРОЗ на вимогу 179 народних депутатів видав розпорядження про скликання 31 липня позачергової сесії Верховної Ради України п`ятого скликання.

Сьогодні, 30 липня, відбулися консультації лідерів фракцій коаліції з приводу завтрашньої позачергової сесії ВР, після яких заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло ЧЕЧЕТОВ заявив, що фракція Партії регіонів завтра не братиме участь в позачерговій сесії, і вона не відбудеться.

У свою чергу, представники КПУ висловили готовність взяти участь у позачерговій сесії ВР.

Пізніше сьогодні було повідомлено, що керівники фракцій визнали за доцільне перенести засідання позачергової сесії Верховної Ради України V скликання на наступний тиждень.