Анатолій Гриценко

Переговори між партією Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» та партією «УДАР» Віталія Кличка закінчились неуспіхом, тому що Віталій Кличко має занадто високі політичні амбіції. Про це Анатолій Гриценко заявив в ефірі «5 каналу».

«Переговори з Кличком, насправді, закінчилися неуспіхом, і це не наша проблема. Очевидно, що у Віталія вже така зірочка загорілася, він бачить себе Президентом і думає, що він вже спіймав Бога за бороду», – заявив Гриценко.

Анатолій Гриценко запевнив, що партію «Громадянська позиція» в об’єднаній опозиції не використовуватимуть для критики політичної сили Віталія Кличка.

Відео дня

Гриценко пояснив, що самостійно не балотується у Верховну Раду по мажоритарному округу, адже він є лідером партії, і це, з його боку, означало би, що він не вірить у свою політичну силу.

«Я з самого початку говорив, що не пішов би як голова партії по Голосіївському округу, де живу, де в мене рейтинг найвищий. Якби не був головою партії, тоді можна було б. Оскільки голова партії піде, сховається в округ – це сигнал для партії, що все, лідер не вірить»